maanantai 20. toukokuuta 2013

Sähköisen kurssin haavoittuvuus tuli viikonlopulla esille. Kotona ei toiminut netti ja olisi pitänyt lukea 48 kemian esseetä... Puhelimella tein langattoman verkon, mutta kyllä se hankalaa oli. Onneksi mulla on koulun puolesta kannettava kone. Oma pöytäkone on jo liian vanha ja hidas eikä sillä pääse langattomaan verkkoon ( kai?).

Tänään tunnilla Moodle  kaatui (taas). Päätin että koe tehdään ilman nettiä. Tulen jakamaan tehtävät koulun sisäisen verkon kautta. Vaikka gmailin dokumentti olisi toimivin tehdä tätä kemian koetta, niin LibreOfficella mennään... Tänään saimme hyvää opetusta sen kaavojen käytöstä. Eräs oppilas valaisi meille monta asiaa.

Tämän jakson aikana olen kokeillut monia juttuja joita tulen käytämään hyväksi syksyn kursseillani. Kun opettettavia kursseja on enemmän kuin tämä 2, niin mitää uutta tuskin jaksan kokeilla. Ihan vaan tiedoksi opsin laatijoille,ei sitä pysty eikä jaksa  kokeilla ja vääntää mitään uutta kun tunteja on se 20 tai jopa enemmän. Ja sitten opettajilla pitäisi olla työn puolesta  kannettavat koneet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti